Whenever I walked past this building, I could not help but stop to take a second or third look. This building is a hotel near Chinatown, Singapore along Pickering Street. It is beautifully designed, nature-inspired finishes with an abundance of natural light flowing into the building.

Check out how the plants created the layered look, giving the concrete jungle a softness and natural feel.

IMG_0457R

 

Thank you for stopping by and Happy Living for Experiences!

Enjoyed what you read? ย Support me by sharing and following my blog, Facebook, andย Instagram.

Advertisements

8 Replies to “Weekly Photo Challenge – Layered”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: